Kultaranta Resort – irtiotto arjesta

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort – irtiotto arjesta

Kuinka moni kiireistä työtä tekevä tunnustaa joskus miettivänsä, että olisi kiva ottaa pieni irtiotto, mutta reissuun lähtemiseen ei aina tunnu löytyvän aikaa? Uskoisin, että tuttu tilanne monelle. Pariskunta reppureissu-blogin taustalla on tehnyt matkoja niin kauas kuin lähelle ja aina niitä yhdistää se sama tekijä; irtioton vapauttava vaikutus.

Vaikka olisi kotiviikonloppu ilman ohjelmaa, puuttuu tästä se uuden paikan ja uusien virikkeiden tuoma tuttujen ympyröiden unohtaminen.

Suuntana Naantali

Tällä kertaa matka suuntasi Turusta Naantalin Luonnonmaalle, kohteena Kultaranta Resort. Ajatuksena fiilistellä syyskelistä, viettää aidosti aikaa kaksistaan neljän seinän sisällä ja ehkä vähän sporttia siihen kylkeen. Asumme Turussa, joten reilu 20 kilometrin siirtymä ei ollut paha. Silti ilmassa oli vahvaa reissuun lähtemisen fiilistä.

Ja luonnollisesti läppärit jäivät kotiin, ajatuksena osin mökkihöperöityä.

Kultaranta Resort

Kultaranta Resort on aidosti aika säädyllisen matkan päässä Turusta ja tulipa sinne mistä tahansa, saapuminen on helppoa. Kohde on toki Golffareiden suosiossa, mutta kaikkea muutakin voi tehdä.

Missiomme on ”Hyvillä mielin kotiin”. Haluamme henkilökuntamme voivan hyvin, jotta jokainen vieras voi lähteä luotamme tyytyväisenä. Siksi etsimme ja luomme jatkuvasti uusia hyvinvoinnin tapoja asiakkaillemme.

Kultaranta Resort

Vastaanottorakennuksesta löytyy ravintola, ja alakerrasta sauna sekä kuntosali, jotka kävimmekin kokeilemassa.

Kultaranta Resort tarjoaa majoitusta ympäri vuoden. Kesällä varmasti enemmän Golf-väen käyttöön, mutta näissä syksyn sesongeissa on oma viehätyksensä.

Itsesiassa vaimo ei tiennyt mihin olemme menossa. Ohje oli pakata ulkoilukamat, sisäkamat hyggeilyyn ja iloista mieltä. Toki fanaattiselle neulojalle oli lisäys, että jokin käsityö voi lähteä mukaan.

Mitä tehdä Naantalissa

Tässä tullaan siihen, mitä melkein suosittelenkin lähimatkailuun tai ylipäätään irtiottoja arjesta hakeville. Toimi kuten paikallinen! Kun asuntoon oli majoituttu, kauppaan hakemaan vähän purtavaa, sekä pikku lounas Naantalin keskustassa. Luonnonmaalla on kivat maastot ihan vain ulkona haahuiluun, ruokahalua hakemaan lenkkipoluilta pienessä tihkusateessa.

Tihkusateisen lenkin päälle lyhyt treeni ja Resortin saunaan. Fanaattisena saunojana menee löylyhuoneelle täydet pisteet.

Joskus vähemmän on enemmän

Sitten se tekeminen. Joskus vaikka siellä kotona myös kahdestaan asuvina olisi paljon aikaa olla kaksin, voi se olla muualla erilaista. Tykkään itse siitä, että näen uusia paikkoja ja saan uusia kokemuksia. Pidän itseäni todella rauhattomana ihmisenä, jonka on vaikea olla paikallaan. Siihen huutoon tällaiset pienet irtiotot, vaikka sitten lähellä, ovat aivan loistavia.

Tapaksia, hyvää viiniä ja kiireetöntä oloa asioista jutellen; ihan parasta. Ei mitään mitä ei voisi tehdä kotona, mutta silti se kaikki ympäristössä, joka poistaa kodin rutiinit ympäriltä, tuo oman juttunsa.

Majoitukset

Kultaranta Resort tarjoaa monenlaisia vaihtoehtoja majoitukseen. Meidän tapauksessa koko asunnon mittainen metsään rajoittuva lasiseinä tarjosi kyllä huikean kattauksen, varsinkin aamulla kun aurinko paistoi suoraan sisään.

Kultaranta Resort

Ja lienee kirjoittamaton viisaus, että kaikki maistuu ulkona paremmalta. Ei ole poikkeus tämäkään – aamukahvit ulkona. Käytämme kotonakin parveketta läpi vuoden. Mitä kylmempi, sitä oikeamman pukeutumisen se vain vaatii. Koska matkaan lähdettiin autolla, oli mahdollista ottaa vähän enemmän varusteita mukaan. Näinpä vaimon pakkaamissa vilttihuppareissa oli todellista aamun luksusta hörppiä aamukahvit ulkona auringonpaisteessa.

Kultaranta Resort

Kenelle Kultaranta Resort sopii

Moni miettii usein liikaa sitä, että kohteen tarvisi olla kaukana itsestä, tai sen pitäisi olla juuri sen sesongin kohde. Kultaranta on kesällä loistava kohde golfin pelaamiseen, sitä muuten pelattiin nytkin. Juttu on kirjoitettu marraskuun alussa.

Mutta vaikka golfia ei pelaisi ja hakee puhdasta irtiottoa, on kohde silti aivan loistava. Pari päivää rauhoittuen ilman läppäriä, ulkona haahuillen ja välillä vähän treenaten. Ei stressiä pukeumisesta, vaan verkkareissa tapaksia syöden ja keskenään aikaa viettäen. Toki jos et tule puolisosi kanssa toimeen, älä vietä aikaa hänen kanssaan. Mutta taas jos osaa arvostaa sitä, että on voi vain olla, on tässä loistava kohde läheltä tai kaukaa tulijalle.

Kultaranta Resort

Lisätietoja Kultaranta Resortista: www.kultarantaresort.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *